OVER ONS

“Het leveren van een optimaal binnenklimaat door heel Nederland, dát is de missie van Delta-P.”

Al ruim 25 jaar toonaangevend in de klimaattechnologie

Delta-P bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: Commissioning & Optimalisatie en Gebouwautomatisering. Twee onderdelen die elkaar versterken en complementeren. Door de juiste inzet van onze ervaring én nieuwe technologieën op het gebied van meet- en regeltechniek ontzorgen wij onze opdrachtgevers van begin tot eind in de juiste keuzes voor hun gebouw. 

Wij werken oplossingsgericht en stellen ons flexibel op. Samenwerken en vooruitdenken is onze kracht. 

Delta-P werkt veilig, gezond en milieubewust

Wij werken altijd conform ISSO-publicatie 31 en ISSO-publicatie 52. Alle metingen en overige werkzaamheden worden uitgevoerd met de nieuwste en periodiek gekalibreerde apparatuur. Al onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en volgen regelmatig bijscholingen. Delta-P is daarnaast gecertificeerd voor de ‘VGM Checklist Aannemers, 2008/5.1 VCA’.

WeL Groep –  Alles voor een gezonde werk- en leefomgeving

Delta-P is een onderdeel van de Wel Groep: drie verschillende bedrijven met de focus op Water, Elektra en Lucht. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle bedrijven intensief met elkaar samenwerken. Het bundelen van onze krachten resulteert in een transparante organisatie waarbij wij onze opdrachtgevers een totaalpakket kunnen bieden als het gaat om water, elektra en lucht.

Alles voor een gezonde werk- en leefomgeving! 

In onze brochure leest u meer over onze diensten.

Volg ons nu op: